Η αλήθεια δεν κρύβεται ακόμα και όταν κάποιος την αλλοιώνει

Είναι γνωστό πως τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε. κρατάνε εχθρική στάση απέναντι στις αυτοοργανωμένες διαδικασίες (συνελεύσεις γειτονιάς), διαστρεβλώνοντας ή αποσιωπώντας γεγονότα αλλά και κατασκευάζοντας ενόχους στοχοποιώντας αγωνιζόμενους ανθρώπους. Δεν δίστασαν ακόμα και να φωτογραφίσουν λαϊκή συνέλευση σαν υπεύθυνη για βομβιστική επίθεση. 
Δεν μας δημιουργεί έκπληξη το γεγονός πως η τοπική εφημερίδα ‘Πρώτη του Περιστερίου’ δημοσίευσε ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ άρθρο για την πορεία που πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι στις 10 του Μάρτη, αγνοώντας επιδεικτικά την ύπαρξη μας αλλά και προβάλλοντας άλλες δημοτικές και πολιτικές συλλογικότητες, με διαφορετικά ιδεολογικά γνωρίσματα από την οριζοντιότητα, την αυτοοργάνωση και την αντιεραρχική δομή που χαρακτηρίζουν την ανοιχτή λαϊκή συνέλευση Περιστερίου. Θυμίζουμε εδώ πως η πορεία είχε συν-διοργανωθεί από συνελεύσεις, πρωτοβουλίες και δίκτυα του Περιστερίου ενάντια στην ανεργία, τη φτώχεια, τους φόρους-χαράτσια, την εξαθλίωση και  την κρατική καταστολή. 

Ελλιπή παρουσίαση δράσεων, απόψεων  και αλλοίωση κειμένων έχουμε υποστεί σε μικρότερο βαθμό και από την ηλεκτρονική εφημερίδα ΄΄Peristeri news’’ αλλά και από την εφημερίδα ΄΄Ελεύθερος διάλογος’’.
Αν συμπεριλάβουμε και τη στάση του δήμου απέναντι στα πανό και τις αφίσες μας τα οποία κατάσχονται και κατεβαίνουν συνεχώς, καταλαβαίνουμε ότι τους ενοχλούμε…
                                       
   ….και αυτό μας κάνει πιο δυνατούς!




Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*