Μικροφωνική αλληλεγγύης στον Πέτρο Καπετανόπουλο



Σήμερα, Σάββατο 2/2 στις 11 το πρωί πραγματοποιήθηκε μικροφωνική αλληλεγγύης στον Πέτρο Καπετανόπουλο.

Η μικροφωνική έλαβε τόπο έξω απ το σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια και είχε αποφασιστεί από την “Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Πέτρο Καπετανόπουλο” ως κίνηση συμπαράστασης στον Πέτρο, αλλά και ως κίνηση ενημέρωσης και γνωστοποίησης του γεγονότος στη γειτονιά του. 

Κατά τη διάρκεια της μικροφωνικής μοιράστηκε το κείμενο της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στον κόσμο ενώ υπήρξαν και στιγμές όπου συζητήσαμε με διερχόμενους και γείτονες οι οποίοι δεν γνώριζαν καθόλου για το περιστατικό και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Πέτρο Καπετανόπουλο στήριξαν η Λαϊκή συνέλευση Κολωνού-Σεπολίων-Ακ. Πλάτωνος, η Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου, η Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Ιλίου, το Δυτικό Πέρασμα, οι Άνεργοι/Άνεργες απ τις γειτονιές της Αθήνας, η Συνέλευση Εργαζομένων-Ανέργων, η Επιτροπή Εργαζομένων της Γενικής Ταχυδρομικής Αιγάλεω, το Αυτόνομο Στέκι, η Ταξική Πορεία, η Α.Π.Ε.Τ.Τ. (Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Εργαζομένων στην Ταχυδρόμηση-Ταχυμεταφορά), μέλη της Κόκκινης Γραμμής καθώς και διάφοροι αλληλέγγυοι/ες.

Τέλος η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης καλεί: 

Tη Δευτέρα  4/2, στις  9:00 πμ -11.00 πμ: συγκέντρωση έξω από τον ΟΑΕΔ Περιστερίου. 

Tην Τετάρτη 6/2 7:30 μ.μ.: συνάντηση στο στέκι της Λαϊκής Συνέλευσης Κολωνού-Σεπολίων

Αλληλεγγύη στον Πέτρο Καπετανόπουλο

Άμεση απόσυρση όλων των σε βάρος του κατηγοριών


Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*